Thursday, February 14, 2008

Berita Terkini Mymode - Februari 2008

13/02/2008

Ibu pejabat MyMode hanya akan beroperasi sehingga 5.30 ptg pada 15 Februari 2008. Maaf diatas kesulitan. Harap maklum.

12/02/2008

Jualan Gudang hebat sepanjang bulan Februari ini, bertempat di ibupejabat MyMode. Isnin hingga Jumaat dari pukul 9 pagi hingga 6 petang, serta Sabtu dari pukul 9 pagi hingga 1 petang. Pelbagai barangan menarik boleh didapati pada harga istimewa. Untuk keterangan lanjut, sila layari http://203.115.195.144/new_mymode/html/promo/view_promo_gallery.jsp?id=63

12/02/2008

Jom rayakan Tahun Baru Cina bersama MyMode pada 19 Februari 2008 mulai pukul 6:30 petang, bertempat di Restoran Shafikah, Lot C9-G, Ampang (berhampiran ibupejabat MyMode). Dijemput beramai-ramai untuk hadir bagi memeriahkannya. Untuk keterangan lanjut, sila layari http://203.115.195.144/new_mymode/html/myevent/index.jsp

01/02/2008

Buat pengetahuan para Agen, tempoh bagi mengemaskinikan Profil Agen telah dilanjutkan sehingga 29 Februari 2008. Agen wajib mengemaskinikan Profil masing-masing. Jikalau tidak, akaun Agen tersebut akan dinyahaktifkan secara automatik tanpa sebarang notis.

Bagi makluman para Agen, terdapat satu notis mengenai berapa kali Agen boleh mengemaskinikan Profil masing-masing. Untuk maklumat lanjut, sila layari: http://203.115.195.144/new_mymode/html/home/reminder.html

01/02/2008

Buat pengetahuan para Agen, OneCom RM10 (OC10) dan RM30 (OC30) (IDD) kini sudah boleh didapati. Anda boleh mendapat informasi selanjutnya di 'Product Listing'.

OneCom adalah produk prepaid IDD & STD keluaran Jaring, maklumat lanjut tentangnya boleh diperolehi di http://www.onecomm.com.my

Tuesday, February 12, 2008

Berita Terkini Mymode -Januari 2008

31/01/2008

Buat pengetahuan para Agen, Celcom RM 5 (produk kod C5) prabayar kini sudah boleh didapati. Anda boleh mendapat informasi selanjutnya di 'Product Listing'. Terima Kasih .

18/01/2008

Buat pengetahuan para Agen, MyBulletin akan digantikan dengan eBulletin secara PERCUMA bagi tahun 2008. eBulletin ini akan boleh mula didapati pada Mac 2008. Semua langganan MyBulletin dari 1 Januari 2008 akan diberikan bayaran balik.

Arahan SMS bagi melanggan MyBulletin iaitu 'No PIN(ruang)MB(ruang)W(ruang) alamat pelanggan' sudah tidak digunakan lagi. Harap maaf di atas segala kesulitan yang telah dihasilkan.

18/01/2008

Memperkenalkan Pakej Pendaftaran Ahli yang baru! Lebih hebat dan lebih kepuasan. Dengan membayar sebanyak RM100, anda akan turut mendapat barangan bernilai sehingga RM212.80 iaitu:


a)Keahlian MyMode bernilai RM65 (Baki 11 MyPoints)
b)1 botol NuXlim bernilai RM98
c)8 sachet Coffee Plus bernilai RM10
d)1 set penjagaan muka lelaki Neucare Men bernilai RM36.70 atau 2 set Whitening Face Mask bernilai RM39.80

Hebat bukan?! Untuk keterangan lebih lanjut, sila layari: http://203.115.195.144/new_mymode/html/promo/view_promo_gallery.jsp?id=62

Monday, February 11, 2008

Blog ini diaktifkan semula

Assalamualaikum,

Hari ni saya mulakan semula posting untuk blog ini. Sebab rasanya saya nak aktifkan semula blog yang dah lama ditinggalkan ni. Selain tu, saya masih terus mempromosikan web rasmi saya iaitu MyPrepaidSMS.com

Hari ni 11.2.2008. Maksudnya dah hampir 20 bulan saya menyertai perniagaan prepaid mymode ni sejak 26.7.2006 yang lalu.

Alhamdulillah. Dari 0 downline, kini kumpulan saya telah mencecah 1,500 orang! Pendapatan bulan pertama saya Julai 2006 ialah RM10.82 sahaja. Bulan lepas, Januari 2008, sudah mencapai 4 angka iaitu RM1,212.39 .

Saya tak pasti kalau saya bekerja, agak-agak ada tak orang nak naik gaji 100 kali ganda? Lagi-lagi kalau setakat kerja sambilan, 1-3 jam sehari. Mesti susah nak dapat gaji sebanyak tu.

Bukan niat nak menunjuk-nunjuk. Tapi sekadar bercerita perihal pengalaman yang telah saya perolehi bersama perniagaan prepaid Mymode.

Mungkin ada setengah orang kata, ala sikit je RM1000 tu. Tapi bagi saya, cukup banyak yang boleh dibuat dengan duit sebanyak tu

Sebenarnya , saya juga berjaya melangsaikan hutang JPA saya hasil dari bonus Mymode ni.

Okla, nantikan catatan saya yang seterusnya. Saya akan cuba update blog ini sekerap mungkin.

Jom sertai perniagaan prepaid Mymode bersama saya. Ciptakan sendiri pengalaman hebat anda menjalankan perniagaan prepaid hebat ini.

Salam sukses!

D