Thursday, November 23, 2006

Italk Mobile: CAKAP BANYAK-BANYAK, BAYAR KURANG

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Alhamdulillah hari ni dapat lagi bonus Mymode untuk minggu ke-17 sejak saya join. Lepas la untuk kos prepaid saya bulan ni. Kiranya dapat beli prepaid free la bulan ni.

Hari ni saya nak kongsi dengan anda satu lagi produk yang dijual di Mymode iaitu iTalk Mobile

Mesti anda pernah tengok iklan iTalk ni kat TV. Tapi mungkin masih ramai yang masih belum guna produk ni. iTalk ialah kad untuk membuat panggilan, sama seperti Kadfon yang kita guna di pondok telefon. Bezanya, iTalk tidak perlu dimasukkan kedalam slot telefon awam, sebaliknya boleh digunakan dari telefon talian tetap dan juga dari mana-mana handphone yang guna apa-apa line pun. Yang menjadikannya jimat ialah kadar panggilannya.


Kalau sebelum ni saya biasanya akan call ke kampung saya (di Pahang) hanya pada waktu malam sebab dapat 50% diskaun. Kalau rate biasa RM1.00/minit tapi kalau waktu malam 0.50 sen je. Sekarang ni dah berani call waktu siang, guna handphone lagi sebab caj italk cuma 0.25sen/minit.

Macam mana nak guna italk mobile? Pertamanya anda kena beli dulu kad italk mobile kat kedai atau nak lebih mudah lagi order je melalui mymode. Anda akan dapat nombor PiN dan SN italk mobile anda.


1. Cara nak beli ialah dengan hantar arahan sms , 1234 iM10 5
2. Salin pin no tersebut dan dial 1-800-87-3535 (digalakkan guna fixed line sebab kalau guna handphone nanti anda akan kena caj)
3. Ikut arahan untuk pilihan bahasa dan memasukkan no pin.
4. Bila berjaya anda diminta memasukkan no h/p yang akan didaftarkan.
(3 no h/p boleh didaftarkan) Peringatan - jangan gunakan no 1-800-87-3535 untuk membuat panggilan kerana charge akan jadi double
5. Tamatkan panggilan.
6. Dial 1-800-87-3636 guna handphone anda (miscalled Back) - maksudnya panggilan ini tidak akan berjaya.
7. Tunggu panggilan dari hotline iTalk dan ikut arahan untuk memasukkan no h/p yang hendak dihubungi, anda akan dimaklumkan berkenaan masa bercakap dan baki panggilan kemudian anda akan disambungkan kepada no yang hendak dihubungi.

Maklumat lanjut tentang iTalk Mobile, boleh rujuk http://www.tmonline.com.my/italk_mobile/sec-faq.html .

Sebagai ahli mymode, anda juga akan dapat beli italk Mobile ni pada harga diskaun yang lebih murah! Jadi, dapat lebih banyak penjimatan.
Okla, dah banyak bercerita pasal italk hari ni. Jika anda masih mencari-cari apakah yang anda boleh buat untuk buat side income, bisnes Mymode ni memang sangat sesuai sebab produk yang akan anda jual memang dikehendaki ramai.

Beberapa hari lepas, saya terdengar berita yang sehingga kini ada 21.5 juta pengguna prepaid prabayar yang dah berdaftar. Dan ahli Mymode baru mencecah 160,000. Masih terlalu banyak ruang dan peluang untuk anda.

Nak tak nak, anda atau rakan dan ahli keluarga anda tetap akan beli prepaid setiap bulan. Daripada diaorang beli di kedai dan menguntungkan tokei kedai.. Mengapa tidak anda jadikan mereka pelanggan tetap anda? Atau anda sendiri dapat berjimat?

Fikirkanlah.. saya hanya boleh tunjukkan anda pilihan yang lebih baik.. selebihnya terpulang kepada anda untuk menilainya.

Salam sukses!
-Asmawati-
SMS/Call: 012-9273808
Email: watimanap@yahoo.com
YM: watimanap
======================================
Klik di sini untuk Daftar PERCUMA bersama
Prepaid4u-Mymode dan saya akan hubungi anda ======================================

No comments: